Sengeslange med lang brukstid

Sengeslange

Ja, akkuratt som overskriften sier så har en sengeslange en lang brukstid!

Kjøper du en sengeslange kan denne brukes helt fra babyen er rundt 8 mnd og helt opp i skolealder! Du har dermed kjøpt et produkt som vil vare i flere år, og barnet vil ikke gå lei av den.

I babyseng

Sengeslangen legges i babysengen isteden for en høy sengekant. Sengeslangen luner og trygger sengen, da barnet fremdeles er veldig lite i forhold til sengen sin. Sengeslangen vil i tillegg til å lune sengen, være med på å hindre at barnet stanger hodet mot veggen eller sprinkler i sprinkelseng. Er barnet vant til å sove i babynest, er sengeslange en perfekt overgang når babynestet blir for lite!

I barneseng

Et større barn vil i tillegg sette pris på å ha sengeslangen ved sin side hver eneste natt, og det vil bli en trygghet for barnet med det kjente nært seg. Det søte og dovne uttrykket på slangen vil også bli til glede for barnet. Vi tilbyr også oppbevaringspose til sengeslangene, slik at de kan tas med på overnatting hos feks bestemor på en enkel måte.

Laget for langvarig bruk

Det finnes ingen snorer eller løse deler på sengeslangene fra Brumlebarn, og de er sydd i dobbelt bomullstoff og har doble sømmer for lang brukstid. En sengeslange vil i tillegg til å være en trygg kompis i sengen, også gjerne være med i lek sammen med barnet på barnerommet!

Våre sengeslanger er rundt 3 meter lange og har en diameter på ca 40 cm. Dette utgjør en passe tykkelse på slangen, og lengden tilsvarer til å dekke 3 sider av en vanlig sprinkelseng, evt 2 sider av en større barneseng.

Øko Tex

Alle materialer som er brukt i våre sengeslanger er av Øko Tex sertifiserte materialer. Det betyr at de er produsert etter gjeldene Øko-Tex Standard 100, som setter strenge krav og lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier i produktet.

Sengeslangen vaskes på 40 grader.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *