Kvile babynest av Brumlebarn

Helgrå med blonder babynest

Er du gravid og lurer på om du skal investere i et Kvile babynest eller ikke? Vi forteller deg her om noen av fordelene av å ha et babynest i hus når den lille babyen kommer 🙂

I mammas mage

En liten baby er vant til å ligge trangt i mammas mage, dermed er dette det som kjennes trygt og kjent ut for en liten baby. Når babyen blir født, forsvinner den trygge, varme omgivelsen, og mange babyer kan bli urolige av å ikke få ligge lunt og «trangt».

Fleksibelt

Et babynest kan snøres og løsnes slik at det «vokser» med barnet. Når babyen er nyfødt strammes babynestet helt inn slik at det er så lite som mulig for den lille. Et babynestet er mykt, men likevel fast å ligge i, slik at babyen ligger stabilt og ikke har mulighet til å snu seg.

Unike kanter

Det finnes mange varianter av babynest ute og går, og vi ser desverre mange som har en altfor slapp kant rundt nestet. Dette kan føre til meget farlige situasjoner! Barnet kan både rulle over kanten, og/eller i verste fall ikke få puste om det ligger inn i den løse/myke kanten.

Kantene på Kvile babynest er faste, og laget i skumfyll, slik at kanten ikke endrer form. En liten baby skal ikke kunne rulle over kanten på våre babynest, om det brukes slik vi anbefaler. Skulle babyen bli liggende med ansiktet mot kanten på et babynest fra oss, er denne såpass fast at babyen ikke vil kunne «drukne» i den slik som i et løst og mindre fast babynest. Vi ber likevel alltid foreldre om å vise varsomhet når babyen ligger alene, og det er viktig å holde oppsyn med babyen selv om den sover!

Formen på kanten endres ikke under vask, og den vil ikke kunne klumpe seg på noe vis. Kvile babynest vil også tørke meget hurtig etter vask pga skumfyll framfor vatt, som er det mest vanlige å bruke som fyll. Kvile babynest er de eneste babynestene i Norge som har denne type skumfyll i kantene, og dermed er våre babynest helt unike og meget mer solide og brukevennlige enn andre babynest på markedet. Da mange babynest vil kunne klumpe seg i kantene under vask, og tørker tregt pga mye fyll, er våre babynest fantastiske her!

Tilbakemeldinger

Vi har fått så utrolig mange tilbakemeldinger på at våre babynest er verdt å ha, og at babyer sover utrolig godt her helt fra starten av! Vi anbefaler å bruke babynest fra fødsel av og fram til ca 6 mnd. Babyen vil da ha et trygt, lunt og godt sovested helt fra starten av, hvor den kjenner seg igjen, og du gir babyen den beste forutsetning for å få den gode, trygge søvnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *