Hei og velkommen innom siden vår!

Brumlebarn ble startet i mars 2014. Det hele startet som en hobby, hvor eget hjemmesydd barnetøy ble lagt ut på egen blogg for salg. Responsen var så bra og det utviklet seg dermed raskt til å bli en fulltidsjobb.

Hos Brumlebarn tilbyr vi myke hverdagsplagg til barn og baby i størrelse 0-7 år, og vi har også et bredt utvalg av eksklusive babynest og sengeslanger.

Vi har valgt å hovedsaklig satse på tidløse produkter når det kommer til farger og design. Vi følger derfor ikke hovedsesongene vår og høst, men satser på produkter som kan brukes hele året, og som også er like aktuelle uavhengig av hva som er sesongens farger og snitt.  Nyheter får vi inn med jevne mellomrom, uavhengig av sesong.

I oktober 2015 startet vi egen nettbutikk. Vi tilbyr nå mest lagerførte varer, og kan dermed sende varene raskt etter bestilling. Varer som derimot skal ha påtrykt navn eller tekster, må påberegnes et par ukers produksjonstid.

Alle Brumlebarns produkter designes i Kristiansand. Her har vi også et showroom, om du har lyst til å komme innom for å se produktene våre. Anbefaler deg å avtale tidspunkt om du kommer langveis fra, for å være sikker på at vi er på kontoret. Vi er ofte ute i møter og andre oppdrag, så da kan det være lurt å ha avtalt på forhånd om du tenker ta turen 🙂

Vi har to lager som varene sendes fra, så har du bestilt ulike varer, kan det skje at disse blir sendt i to forsendelser.