Hei og velkommen innom siden vår!

Brumlebarn ble startet i mars 2014. Det hele startet som en hobby, hvor eget hjemmesydd barnetøy ble lagt ut på egen blogg for salg. Responsen var så bra og det utviklet seg dermed raskt til å bli en fulltidsjobb for gründer og innehaver Martha Louise Fuglestveit.

Hos Brumlebarn tilbyr vi myke hverdagsplagg til barn og baby i størrelse 0-7 år, og vi har også et bredt utvalg av nydelige kvalitets-babynest og sengeslanger.

I oktober 2015 startet vi egen nettbutikk. Vi tilbyr nå mest lagerførte varer, og kan dermed sende varene raskt etter bestilling. Varer som derimot skal ha påsydd eller påtrykt navn eller tekster, må påberegnes et par ukers produksjonstid.

Alle Brumlebarns produkter designes på Byremo, i Vest-Agder. Her har vi også et showroom, om du har lyst til å komme innom for å se produktene våre. Anbefaler deg å avtale tidspunkt om du kommer langveis fra, for å være sikker på at vi er på kontoret. Vi er ofte ute i møter og andre oppdrag, så da kan det være lurt å ha avtalt på forhånd om du tenker ta turen 🙂

Fra rundt 1. oktober flytter vi størsteparten av lageret vårt til Kristiansand, og all forsendelse vil gå derfra på sikt.