Kvile babynest

babynest

Endelig er de her!! Våre nye babynest som vi har valgt å kalle for Kvile! De er aldeles nydelige, og kommer i utrolig mange varianter. Her kan du bare sitte og studere, og finne din favoritt!

God Kvalitet

Vi er stolte av kvaliteten på Kvile babynestene, og kan opplyse om at både fyll, madrass og stoffer er laget av ØkoTex sertifiserte materialer. Dette betyr at materialene inneholder lite eller ingenting av rester etter kjemikalier som er brukt i produksjonen, og er dermed et trygt valg for ditt barn. I tillegg er våre babynest meget faste og stabile, slik at barnet ligger trygt i nestet sitt. Madrassen er utbyttbar og hele 3 cm tykk, helt perfekt for at den lille skal kunne få en god kvil.

Safety Pocket

Selv om vi holder oss innenfor anbefalt lengde på snorene som du regulerer babynestet med, har vi valgt å tilføre babynestet med en Safety Pocket. Dette er en liten beskyttelseslomme, som plasseres utenpå bånd og snorstoppere, og dermed hindrer båndene i å henge løst i nærheten av barnet.

Forhandlere

Vi er interesert i å komme i kontakt med forhandlere som kunne tenke seg å ha våre babynest som et utvalg i sin butikk, så om du skulle være interesert i dette, vennligst ta kontakt med oss på mail.

Ta en titt

Ja, ta en tur innom nettbutikken vår å se vårt store utvalg av Kvile babynest!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *