Babynest nyhet: «Kvile»

babynest

I løpet av et par uker vil vi kunne presentere nye og flotte babynest til våre kunder!

Disse vil være sydd i stoffer av ØkoTex Standard 100 og ha fyll og madrass som også er ØkoTex sertifisert. Dette betyr at babynestene er laget i materialer som er produsert etter strenge krav og inneholder lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier i produktet.

Dette er selvfølgelig svært viktig i et babynest, hvor babyen ligger så nært inntil materialene, og puster inn det som måtte være igjen av rester etter kjemikalier i både stoffer og fyll. Vi har inntil i dag sydd nestene våre i nesten utelukkende ØkoTex stoffer, men nå vil altså også fyllet oppfylle samme krav.

Stabil og komfortabel

Alle babynest fra Brumlebarn har fast madrass i bunn som måler 3 cm. Dette gjør nestet mer stabilt og trygt for den lille, og selvfølgelig også mer komfortabelt.

Noen av våre nest vil komme i helt ny utførelse, mens andre vil være tilnærmet like våre tidligere storfavoritter.

Vi ønsker å ha et bredt utvalg av babynest, og satser derfor på flere ulike typer nest. Noen blir typiske jente og guttenest, mens andre vil være i nøytrale farger. Våre babynest kommer i duse, rolige farger og mønstre, og enkelte i helt ensfargede utførelser.

Nytt navn

Vi har også et nytt navn på serien av våre babynest, som vi har valgt å kalle «Kvile». Vi synes dette navnet har noe herlig norsk over seg, og vi liker å kunne dra inn noe av det gamle språket i produktet vårt. Hva er vel mer nydelig enn å se på et hvilende lite barn, og det er jo nettopp det våre babynest er laget for, å la barnet hvile seg i en trygg og god omgivelse.

Gleder oss til å vise våre nye babynest fram for dere!

Her er link til et av våre mest populære nest:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *